Event: Stjärnletande!

Tyvärr blir det inget event (v.5!) så detta event är för nästa vecka, v. 6!
 
 
I onsdags kom en ny funktion - stjärnor! I veckans event är det tänkt att vi ska leta stjärnor tillsammans runt om i Jorvik! Många av er kommer säkert ha hittat de flesta/alla då denna dagen är kommen, men då kan vi ju njuta av att vara tillsammans och ha skoj, det är ju trotts allt det som är viktigast!
 
 
Datum: Måndag den 4/2
Tid: 17.00
Medtag: Glatt humör :D
 
 
Hoppas DU kommer! :D
/L

Minievent: Stilhoppning!

 
Dags för minievent! Denna gången blir det stilhoppning med klädseln 'En solig dag på stranden' klä dig i kjol, vad som helst! Så långt bort från det stiliga som möjligt. Jag bedömmer klädsel, och hur du hoppar. Allt sker i kort galopp!
 
 
Datum: Tisdag den 29/1 (alltid tisdag!)
Tid: 17.00 (som vanligt!)
Klädsel: 'En solig dag på stranden'
 
Hoppas du kommer! /Lily
 

Event: Stafett med DBC!

 


Eftersom många önskemål dykt upp om event tillsammans med DBC har Jenny, jag och April pratat ihop oss! Så veckans event blir helt enkelt en Stafett tillsammans med Diamond Bubbles Company!


Vi ska inte tävla mot varandra, utan vi ska tävla med! Vi kommer blanda pantrar och DBC:are i lag. 5 i varje kommer vi vara, och start och mål i Fort Pinta! Vi samlas i Fort Pinta där vi delar upp er i lag, sedan rider ni ut till följande placeringar på kartan:


För er som inte vet hur stafett går till, så kommer det ske såhär! När starten går ska första man i ert lag springa till plats nr två där en annan i ert lag står. När ni nått fram till platsen startar personen där och i sin tur rider mot nästa ställe! Ni ska alltså rida SÅ FORT er medspelare 'nuddar' er! Efter att du har ridit din sträcka kan du rida tillbaka till FP och vänta på att alla ryttare ska komma i mål!

Om det blir något pris? Hmm..vem vet!
 

Datum: Lördag den 26/1
Tid: 17.00
Medtag: Snabba kläder och GLATT humör!
Övrigt: Respektera DBC, inga sura miner. Vi ska visa att vi är en bra klubb!
 
PS: Ingen 'Tävling' denna gång! DS.
 
Hoppas ni kommer! Det kommer bli SJUUUUKT kul! Tillsammans med DBC också ju, vi ses på lördag!
 
 
 
 
 

Diplom - Awards

Hej alla pantrar och TACK för ett helt underbart event! Här kommer diplomen för er pristagare i årets Awards, stort grattis! Bilder från eventet kommer.
(Klicka för att göra de större)


 

 
 
/L

Event idag 17.00!

MISSA inte dagens event 17.00!!! Alltså idag, lördag klockan fem! Vi firar att OP funnnits i ett halvår med Awards! Vi kommer hitta på en massa skoj, och upptäcka lite hemliga saker ^^ MISSA INTE :D


/L


Minievent: Fisketävling!

 


Nu startar vi igång med något nytt, för att ha FLER event så startar vi nu upp Minievent som kommer ske en gång i veckan! Lika så med stora event. Så det kommer alltså vara 2 event i veckan. Men minieventen kommer gå ganska fort, de kommer inte vara lika avancerade som de stora eventen, och kommer heller inte ta lika långt tid! Den lilla apan som står för minitävlingar kommer dock inte finnas på dessa minievent. Saken med 'Minievent' är också att det ALLTID kommer vara på samma dag och tid. Nämligen Tisdag kl 17!


 
Ett önskemål om att vi ska ha ett event i GÅD är nu fixat! Dock kommer det ske större event i GÅD i framtiden, men vi börjar såhär!

På detta event så blir det fisketävling! För dig som kan komma in i GÅD, och har utfört tillräckligt många uppdrag för att kunna fiska är detta event till! Vi kommer säga klara färdiga GÅ och sen får ni börja fiska. Försten till 5 fiskade fiskar vinner! Denna gången kommer det bli mästare, men i andra fall så kanske det blir Star Coins :D 

ALLTSÅ:

Datum: TISDAG (som vanligt) 22:e Januari
Tid: 17.00 (som vanligt)
Medtag: Fiskespö och glatt humör!
Viktig regel: Du får inte ha fiskat på hela dagen.
PS: Glöm inte ditt fiskespö i garderoben! DS
 
 
 
Missa inte eventet på Lördag kl 16.00! Då firar vi att OP funnits i hela 6 månader! Läs mer om detta event här.
 
/L

Ändrad datum

 
Vi är tvugna att ändra datumet på eventet OP awards från Fredagen den 18 till lördagen den 19! Alltså dagen efter istället. Samma tid. Läs om eventet här.
 
Detta är ett av OP's största event. Så vi vill verkligen att så många som möjligt kommer! Kom ihåg att om du vinner pris så får du ett diplom och blir publicerad på OP bloggen. 
 
Ha det bra!
/L

Nya regler för OP-kön

Ja, vi har fått många klagomail av folk som tycker att kön går för sakta. Jag håller med det till 100%! Jag har tänkt en tanke som jag nu ska genomföra. För att slippa att folk är tvugna att stå i kö superlänge har jag nu infört en regel.
 
Som ni vet kan de med fetmarkerad stil gå med i klubben. Så om vi har tex. 10 platser i klubben, vilket innebär 40 medlemmar kan alla de som står på plats 10 och nedåt gå med i klubben. Jag ska alltså bara 'möta' de på Star Stable så att jag kan bjuda in personerna.
 
MEN...
 
Folk som står på bording (fetmarkerad stil) arrangerar sig inte tillräckligt mycket. Därför inför vi nu en regel:
 
Folk som står på bording får lov att stå där i c. 2 veckor, om de inte har kontaktat mig inom de 2 veckorna ryker de ur kön och ställs upp på den så kallad "andra listan". Så vi släpper förbi alla andra. Kontaktar dessa personerna (som rykt ur kön) mig efter dessa 2 veckorna får personen gå med direkt om det finns lediga platser då. Så man får alltså skylla sig lite själv om man inte arrangerar sig tilläckligt. Det är ju trotts allt ni som ska gå med ;) 
 
Genom att kontakta oss (klicka på fliken "kontakta oss" högre upp på skärmen) när du står på bording så kan vi säkra att du inte ställs upp på den andra listan, att kontakta mig, Lily Rainstorm via SS mail går också bra.
 
Ni som sätts upp på den 'andra listan' kontaktas via mail på ss.
 
Vad tycker ni om detta? Via denna funktion så kommer det garanterat gå fortare i kön! 
 

/L

 


 
 

Hur vi hade det på event: MARATON!

 
Wiha! Har precis haft maraton med klubben :D Det var jättekul haha! Dock var det inte så många som kom. Synd!

Vi samlades först på Cafe Pinta där jag informerade lite om dagens event! När alla var redo begedde vi oss till Fort Pinta bron. :)

 
Sen gick starten! Jag startade genom att "ringa hem". Så fort jag försvann från deras skärmar så fick de lov att starta. :D 


De galopperade i full galopp!

De red först till Marleys, där Steff stod och kontrollerade så att alla passerade. Efter det red de till Valedalebron, där jag stod!

Cornelia kom först på denna kontrollen!


Efter det kom Bella och Nichole :D


När alla ridit förbi mig, ringde jag hem till Fort Pinta igen! Efter Valedalebron skulle de nämligen till Minka i Firgrove, där Steff stod. Och efter det till mål i Fort Pinta. Så jag gjorde mig redo!


Och vinnaren, blev Cornelia!


Bella :D


Och till sist men inte minst, Hanna och Nichole! :D


Alla vart jätteglada haha. Men vi hade ett problem. Steffi, som stod vid b.la. Minka i Firgrove hade inte sett Cornelia passera. Men hon påstod att hon hade ridit förbi Steffi. Frågan vet vi fortfarande inte svar på, vi vet inte om hon ljög eller ej. Men vi bestämde att både Cornelia och Bella fick bli mästare, men vem de skulle få bjuda in till klubben gjorde vi en utslagstävling om!


Alla backade undan för Bella och Cornelia..


De skulle rida till Marleys och tillbaka, där stod Steff! Det är Stephanie Snowhall som fotat dessa bilder! Det var sjuuuuukt lika mellan Bella och Cornelia. Rysligt spännande tyckte vi att det var i Fort Pinta! XD


Medans vi väntade beundrades vi av alla DBC:are som verkade ha event O.O De var ju typ 20 stycken! Här stod vi med knappt 7 pers liksom haha! Hoppas ni hade kul ;3 <3


MÅLFOTO
Det var sjukt jämnt! Men båda kämpade tappert! Men tillslut var det Cornelia som fick välja att bjuda in någon. Hon valde Jenny Kittengirl, men hon är inte inbjuden än!

 
Men eventet var inte klart, nej lilla tävlingen var kvar haha :D Ni vet den som vi har på varje event. Nu var vi liiite fler iaf c;


Tävlingen gick ut på att de skulle springa runt "shopgbyggnaden" 3 varv. Försten vann! Simpel men rolig tävling :D

 
Starten!


1:a varvet... Då ledde Hanna med Nichole tätt inpå!



Men tillslut var det Nichole som vann med rätt stor marginal! Hon vann mästare i 2 veckor. :D

 
Efter det sa vi tack och adjö och där slutade eventet :D Det var jättekul och tack alla som var med! Se nu till att inte missa vårat senaste event som kommer ske om lite mer om två veckor, OCEAN PANTHERS AWARDS!
 
 
 

Event: OP Awards!

Idé från DBC med godkännelse för utförande.
 

Woho! Om bara några dagar så har OP funnits i ett helt halvår! Fattar ni?! 6 månader har OP funnits och det firar vi med ett stort event med Ocean Panthers Awards! Det är dags för oss att utse OP's nobelpristagare!....Nej, jag bara skojar. Vi kommer hylla vissa personer i klubben genom att ge priser till dem!
 


Vi kommer dela ut priser i följande kategorier:
 
Bästa vännen
Humoristiskast
Positivast
Smartast
Fantasifullast
Socialast


Det är ju trotts allt OP's halvårsdag, så festande, lite mer festande och ännu lite till festande blir det! Vi kommer dansa, garva, leka haha och ha superskoj! Men du har bara chans att vinna pris om du kommer på detta event. Så vi hoppas supermycket att så många som möjligt kommer. För då kan det bli svinkul! Kanske kan vi slå highscoret på 29 personer? 
 
 
Datum: 18/1 19/1!
Tid: 17.00-19.00
Samling: Biblioteket på Vingården
Klädsel: Det finaste du har (Kavaj med annat ord!)
Övrigt: GLATT HUMÖR och bli inte ledsen om du inte vinner pris!
 

 
Hur väljer vi pristagare då? Jo röstningen kommer gå till såhär!
 
1. Du väljer vem du vill rösta på i kategorierna ovan
2. Du mailar svaren till mail via ss-post
3. Jag räknar rösterna och sen kommer vi utropa vinnarna på en bra plats!
 

Haha, för en gångs skull kommer jag då ha en rensad brevlåda ^^

 
Tävlingen? Jadu! Den får du veta där! Priset är hemligt ;3



Hoppas ni kommer för det kan bli SHIIIITKUUUL! Jag har massa roliga ideér på G!
 
 
 
 
 
 

Event: Jorvik Maraton!

 
Hej pantrar! Hoppas ni har haft en bra nyårsafton! Och 2013's första event blir alltså Jorvik Maraton! Ett event av full uthållighet!
 
 

Jaha, men vad gör man på ett Jorvik maraton då? Jo, starten och målet kommer att vara i Fort Pinta. Så där är det samling. Därifrån, ska ni rida till en kontroll, i detta fall Marleys bondgård. (Se beskrivningar nedan) där jag kommer stå. Jag kommer stå på varje kontroll! Varför vi har kontroller är för att vi ska se så att alla hänger med på vad vi gör, och även för att jag ska se så att ni inte fuskar! Och utan kontroller blir det heller ingen bana ju. :)


Här får ni en liten enklare uppfattning av hur ni ska rida! Jag bryr mig inte om hur ni rider till platsen. Ni ska ta den snabbaste vägen ni tror mellan kontrollerna.
 
Vi ser alltså att från starten ska ni börja med att rida till Marleys bondgård, därifrån till stenbron i valedale, och sen till minka i firgrove. Efter det ska ni ta er tillbaka till Fort Pinta! Och kom ihåg: När ni kommit fram till en kontroll - bara spring förbi mig! Varför stanna? Då tappar ni bara fart. Rid bara förbi mig mot nästa kontroll! Jag kommer stå där med en lista och pricka av alla er som galopperar förbi,  för att det ska vara en vinnare måste personen ha passerat mig varje gång. För annars kanske personen har fuskat?
 
Här är platserna!


 
 
Om vi tar till exempel Marleys gård. Då kommer ni ifrån söder, och springer igenom paddockingången eller vad man ska säga, ut på hoppbanan. Hoppar över staketet och rider emot Valedale-bron!
 
Vi kommer INTE att repetera ALLA regler där. För att vara med på eventet måste du ha läst igenom detta event minst 1 gång och kunna platserna utantill. För det ska inte behöva ta hur långt tid som helst att starta!
 
Och fuskar du, till exempel "ringer hem" eller transporterar dig åker du ur klubben direkt och är inte välkommen tillbaka. I OP är vi RÄTTVISA. Inget fusk gäller som alltid!
 
 
Datum: Tisdag den 8:e Januari
Tid: 17.30
Samling: Fort Pinta
Medtag: Dina SNABBASTE kläder. Kläder är viktigt på denna tävling!
Övrigt: Se till att din häst är på bra humör, det är ju viktigt!
 
 
Och vad vinner vinnaren? Jo, försten som kommer i mål vinner följande:
 
  • Välja en person ur Star Stable Online som får gå med i OP direkt, utan att stå på kö!
  • 4 veckors mästare
 
Eftersom det är ett ganska intensivt event så kommer det därför vara en liten tävling, ni ska springa runt fort Pinta 8D Mer info får ni på plats! Priset är som vanligt 2 veckors mästare.
 
 
Hoppas ni kommer! Det kan bli så SJUKT kul om många kommer :D
Vi vill meddela att för få kommer på event. Vi har nästan 50 medlemmar och inte ens genomsnittet är 10 på ett event? Fler måste komma. Den tiden jag lägger ned på event är värd fler personer. Fortsätter det såhär, så kanske det inte blir lika roliga event. Hajar ni? Säger detta till vissa, vissa är sjukt aktiva och kommer ofta! Ni vet själv vilka ni är c: Frågor? Maila mig. 


//L&L