Event: Nyårsfirande!

 
Snart är julen över, men ännu är inte festandet över! På nyårsafton kommer vi tillsammans fira att 2013 är på väg, och fyverkerier ska vi självklart avfyra! 
 
Självklart kommer inte eventet ske 00.00, för då är de flesta med sina familjer utomhus och kollar på fyverkerier! Nej detta blir på morgonen :) Vi kommer köra en testpanel, vilka fyverkerier är bäst? Finast? Pris? Ja årets testpanel blir alla pantrarna :D Vi kommer även avsluta med lite grillning och kanske picknick! Det kommer inte vara ett speciellt långt event, men det behöver det inte alltid vara för att vara roligt. :)
Och jag glömde säga! Detta är en fest, så FINASTE kläderna på! Eller klädsel; Kavaj som man säger lite finare. (Menas inte med att du ska ha kavaj, det säger man för att mena att du ska ha det finaste du har)

Datum: 31/12
Tid: 11.00-c.12.00
Medtag: MASSOR av fyverkerier
Klädsel: Kavaj
Övrigt: Glatt humör!
 
 
 
Och nu till tävlingen! Ja, det får ju bli klassikern: Bäst Klädsel! Denna gången kommer dock inte jag att välja, utan ni medlemmar ska få rösta (inte på dig själv) vilken outfit du tycker var finast! Flest röster vinner, ochv inner 2 veckors mästare. Tills vidare önskar vi er god fortsättning!
 
 
/L&L




 

Event: Escape the update



"ESCAPE THE UPDATE" Vad menas med det? Tänker ni. Jo, på onsdag morgon...Klockan 10 börjar uppdateringen. Och vad ska vi göra åt det?...
 
 

Jo på onsdag morgon kommer vi prata, diskutera. Garva såklart 8D Men också, ska vi vänta på stunden då hela Jorvik stängs ned. Men vad kan man göra åt det? Jo, jag har kommit på kluriga sätt så man kan vara inne nååågra minuter efter att servern stängt ned. Men inget buggande! Nej vi är en laglig klubb. Dock börjar eventet ganska tidigt i min smak c: Får väl sätta klocka HAHAHAHA. Vi kommer alltså ha lite skoj, medans vi väntar på att spelservern stänger ned! Självklart ska vi inte bara sitta och rulla tummarna. Nej nej, jag har fler planer än så! 
 
Datum: 26/12
Tid: 09.15
Samling: Cafe Pinta
Medtag: GLATT HUMÖR
Övrigt: Vi vill ha positivt tänkande på detta event. Inget deppande, tack.
 
 
Hoppas ni kommer! :D
 
 
 
 
 
 

Event: Vinterjogging!

 
Ja, inställt 2 ggr har det blivit..Nu ska vi allt se till att det blir av! Mina planer för detta event kan vi ju inte bara kasta rakt ned i papperskorgen, eller hur? Nej nu ska vi se till att röra på oss! Man får ju inte ligga och lata sig i soffan hela dagarna, right? Nej nu ska vi springa! Superroligt kommer det bli, vi kommer utföra allt detta genom finurliga lekar m.m. som jag tänkt ut. Vi hoppas att så många som möjligt kommer! :)
 
Datum: Onsdag den 19/12
Tid: 17.30
Medtag: Joggingkläder! Tajta byxor och en keps är ett måste! (se bild)
Övrigt: Glatt humör! 8D
 
Oppa OP-style! Tävlingen...OFC! Denna gången kommer alla ställa sina hästar vid observatoriet. Sen så går vi ned i linbanan till norra Länken. Där startar vi. Så säger vi "KLARA, FÄRDIGA GÅ!" och sen så ska ni springa upp för alla backar och stigar, till era hästar! Där står jag och väntar på vinnaren :3 Pris? Mästare i 2 veckor! Detaljerad information får ni där!
 
 
//L&L
 

Event: Lucia!

 
Julen närmar sig med STORMSTEG! För att få in julkänslan i klubben kommer vi fira Lucia tillsammans genom en massa skoj! Vi hoppas så många som möjligt kommer komma!
 
Datum: Torsdag den 13/12 (Luciadagen)
Tid: 17.00
Samling: Cafe Pinta
Medtag: Passande kläder! Klä ut dig till tärna, jultomte eller pepparkaksgubbe! (kläder till pepparkaksgubbe
              finns i julshoppen i Moorland.) Men sen är det ju en Lucia    
              också! Men det finns ju bara en...Personen, kommer vi välja där! Så vill du vara Lucia så ta med dig
              både Lucia-kläder och något annat. (Tomte, pepparkaksgubbe, tärna) Om det skulle vara så att det
              inte blev du.
Övrigt: GLATT HUMÖR!


 
Som sagt, ingen Lucia utan utklädningskläder! Glöm inte att klä ut dig till pepparkaksgubbe, tomte eller tärna! En Lucia kommer vi rösta fram där! Jag vill inte avslöja för mycket, men det kommer bli en härlig kväll med sång, lek och fika!
 
Nej, självklart ska det finnas en tävling med! Denna gången blir det Silvergladebyn-kull! (Eller "Pjätt" som vi skåningar säger xD) Mer info får ni på plats!


//L&L

Joggning inställd

:( Jag måste tyvärr meddela att joggingen som skulle vara idag blir inställd. Känns jättepinsamt och tråkigt att behöva säga detta eftersom jag redan ändrat en gång. det skedde som sagt något oväntat och måste därför ställa in. Återkommer om nytt datum.