Eventschema v. 22

 
Nu börjar vi med scheman för varje vecka istället, eftersom vi tror att det är enklare för folk att komma ihåg! Scheman kommer att komma på söndagar eller måndagar.









Inget evenemang




Minievent som alltid! (Tisdag 17.00!)
 


Datum: 28/5
Tid: 17.00
Samling: Utanför slottet
Medtag: Glatt humör, vara påläst och snabba kläder!


Denna gången blir det evighetsstafett! För att kunna genomföra detta krävs det att alla är förberedda på vad som ska ske när vi kommer dit. Jag ska förklara nedan:
 


Ni kommer bli indelade i två lag (på bilden i detta fall blå och röd). Ni i laget kommer stå på var sitt led i ett hörn. När starten går ska försten i ert lag börja springa runt paddocken, det andra laget gör samma sak. Ni ska alltså springa så fort ni kan och försöka springa ifatt personen i det andra laget som springer framför er. Min dator gäller, om jag ser att någon nuddar någon (som kommer bli bakifrån då, eller hur? :D) så har vinnarlaget fått poäng! 
Men när en person sprungit ett helt varv och kommit tillbaka till sitt lag så ska det ske ett snabbt byte, då ska alltså nästa person springa, runt ett varv och byta av med nästa. Så alla kommer alltså få springa.
 
Vi kommer att köra med och utan häst, så ha med er snabba kläder!

Hoppas ni kommer, det kommer bli sjukt kul!
 





Aktivitet: Jaga på VGT!


 
Datum: Onsdag den 29/5 
Tid: 17.00
Samling: Vingårdens trädgård (vid björn och agneta)
Medtag: Glatt humör!
 
Idag blir det jaga med steff! Vi ska alltså köra kull vid vingårdens trädgård. Tagarens dator gäller! När du blir tagen så blir du tagare och den som var tagare innan dig fri. Men det är möjligt att vi kommer köra på massa olika och roliga sett när vi är där, vi får se! Hoppas du kommer!
 


Inget evenemang
 

 
 

Inget evenemang



Inget evenemang




Event: Klubbmöte!

Datum: 2/5
Tid: 18.00
Samling: Biblioteket
Medtag: Glatt humör!

Dags för ett klubbmöte! Vi ska ta upp vad vi tycker är positivt med OP, minder positivt och vad vi kan göra bättre! Dessutom ska vi gå igenom lite nyheter i OP. 




 
 
 


Instruktioner för vår nya funktion!

Mycket frågor har dykt upp, och jag har svar på många av dem. För att kunna delta så MÅSTE du få ett mejl om det och via en direktlänk där kan du då gå till själva funktionen. Alltså kan inte vem som helst delta, utan de är dem som mailas som kan delta. Därför behöver jag alla OP:ares mail! Vill man absolut inte så är det helt okej. Men ett sånt mejl kommer att komma ut 1 gång i veckan framöver, eftersom vi kommer starta med scheman. Här kommer instruktioner.
 
OM jag har din mail (kommentera på inlägget under detta!) så kommer du få ett mail som ser ut såhär:
 
 
Klicka på 'Delta nu'.
Då kommer du på sidan med denna funktionen nedan! Om folk svarat innan dig så kommer de synas ovanför och alla namn kommer stå under varandra. Just nu är jag inne på "Lily Rainstorm" som ni kan se, eftersom jag dels kan ändra mitt namn som ska stå i kolumnen, men även ta bort den om jag inte vill delta. (ikoner bredvid) Ni kryssar bara i (som jag redan gjort) på rutorna. Det kommer alltså vara 3 rutor i framtiden eftersom alla veckans event kommer vara samlade i en sådan här rut-funktion, även kallad poll. 
 
Datum, tid med mera är endast test och ingenting ni behöver bry er om.
 
 
Så för att kunna delta och kryssa i så måste ni bli mejlade om det. Så vänligen skicka en kommentar med er mail i inlägget under detta så kommer du bli mailad nästa gång! :D
 
Gjorde detta det tydligare för er?
 
Vi börjar med denna funktionen på måndag, så skippa filmevents-funktionen ni som fått mail om det! (8 st). c;

Event: Filmevent!

Dags för ett filmevent! Vi har nämligen tänkt länge på att göra en OP film. Men en OP film kräver mycket personer och bilder och videos på oss, pantrar såklart!
 
Datum: Lördag den 25/5
Tid: 18.00
Samling: Cafe Pinta
Medtag: OP klädsel
 
ALLA som har ska ha OP klädseln på sig, om du har den måste du ha på dig den. Om du inte har OP outfiten så får du komma som du vill, men gärna med färgerna blått och vitt då. :)
 

Vi håller på med en ny funktion, och för att den ska gå att genomföra behöver vi alla er mailadress. Skicka en kommentar nedan med din mail i mail-fältet så ser bara jag det!
 
 
 
 
 
 
 

Balanstävling

Hej! Och för det första förlåt för att detta kommer sent. Hade haft tanken mm sen en vecka tillbaka men Steff och jag har börjat fundera på ett nytt sett att pubba event på (kommer på söndag/måndag) och då blev allt lite konstigt. Men det är alltid minievent på tisdagar! Så denna gången blir det balanstävling, vilket kommer vara svårare än vad man tror :D

Tiderna är som vanligt, sker idag (21/5)
Samling: Galoppbanan
 
 

Event: Maskeradhoppning

Nu är det dags för Maskeradhoppning med Steff och Lily! :D
 
Vi kommer att samlas på Marley där vi kör först, men drar oss sakta men säkert mot Ridhuset. Vi kommer självklart att dela ut mer info imorgon. Glöm inte att klä ut dig! (PS: Shrek är paxad av Steffie ;))
 
Datum: 18/5
Tid: 17:30
Mötesplats: Marleys Bondgård
Medtag: Makerad dräkt - Både hästen och karaktären.
 
Ni får ursäkta att inläggen ser konstiga ut, men det har hänt något med Blogg.se för denna bloggen

Aktivitet: Eldhoppning

Dags för eldhoppning med Steff!  Vi kommer samlas utanför cirkusen och gå igenom regler där, när vi väl är inne och kör hoppningen, kommer Lily starta alla ringar, och jag ta tiden.
 
Vi kommer köra två ronder, en snabbhetsrond och en stilomgång Tänk på fina tävlingskläder när det är stilomgång!
 
Datum: Söndagen den 19 maj
Samling: Cirkusen på Nilmers Högland
Tid: 18.30
Medtag: Ett glatt humör, snabba kläder och tävlingskläder

Regler

~ Ha kul, något av det viktigaste!
~ Förså va så snäll som möjligt. Du behöver inte vara bästa vän med alla men försök inte göra folk till dina fiender heller
~ Inte för mycket spammande, ni vet nog själva vart gränsen går.
~ Om du går ur klubben har du två dagars retur, detta gäller inte klubbledare och heller inte folk som är mästare. (Ex om du blivit mästare i två veckor och går ut efter 2 dagar så får du gå med igen).

Minievent: Fyllohoppning

Förbered dig för skrattattacker och fails, för denna gången är det dags för fyllohoppning!
 
Haha fyllohoppning? Tänker ni. Ja men det är därför att ni kommer se helweirda ut när ni hoppar! Nämligen för att ni ska ha kameran uppe i taket, ni vet så som på bilden! Genom att titta där ska ni samtidigt styra och försöka klara er igenom banan. Jag och steff har testat, det är sjukt kul och vi skrattade åt varandra! 
 

 
Såhär vinner du:
  • Man kommer få göra det 2 ggr var, första omgången ska du göra det så charmigt som möjligt, då kommer vi köra hoppbana 3. Du behöver inte klara banan, för det är inte poängen.
  • Men på omgång två ska du göra det på så bra tid som möjligt! Då ska du köra hoppbana 2.
 


Datum: Tisdag (som vanligt) den 14/5
Tid: 17.00 (som vanligt)
Samling: Ridhuset
Medtag:
GLATT HUMÖR!

Hur man gör allt detta kommer ni att få information om på plats, HOPPAS DU KOMMER!

Aktivitet: Kurragömma

Det är dags för kurragömma med Steff 8D
Vi kommer att utse en som ska vara, och som ska räkna till 20, och så ska alla andra gömma sig.
Den som blir hittad först blir gången därefter, när alla är hittade. Område kommer att tänkas ut till på lördag :)
 
TIPS: SKRIV INTE I KLUBB CHATT UNDER TIDEN, DÅ HITTAR MAN DIG ENKELT


Minievent: Zombiekull!

Dags för zombiepjätt! Eller 'kull' som alla säger. Detta är en lek som jag lärt mig från IRL och verkar riktigt kul! Jag har inte prövat på det IRL men har hört om det. Så nu är det dags för zombiekull fast på JORVIK! 


Det går till såhär. Vi kommer befinna oss i Moorland-området, ingen får passera backen upp till Nilmers högland, inte heller vid byggarbetsplatsen och Jaspers gamla hus.
En kommer att börja ta. (Zombie) Om zombien tar någon så hjälper den till att ta! Den blir alltså en zombie också. Tillslut kommer det bli alla mot en, jagandes in i det sista. Ni får bara stå still ett tag, inget bugg är tillåtet! Ni måste stå så att man kan se er.

Datum: Tisdag (som vanligt) 7/5
Tid: 17.00 (som vanligt)
Samling: Moorlands fyr
Medtag: Snabba kläder och ett glatt humör!


Mer info på plats! Hoppas du kommer!

 


Event: Spionering

Förra gången blev det inställt, men nu ska vi slå till igen :D
 
Läs infon om eventet HÄR.
 
Datum: 12/5 (Nästa söndag) 
Tid:
17.30
Samling:
Övergivna Bondgården
Medtag: Spionhumör, och kolsvarta kläder.
 
 

Event: Storlevling!

I lördags hade Steff en aktivitet som var väldigt uppskattad. Något som vi alla var i behov av - ATT LEVLA!
Därför kommer detta ske igen, vi ska levla våra hästar så mycket det går och köra alla lopp i Jorvik! Eller, åtminstone så mycket vi hinner med och kan. Men vi ger oss inte fören alla lopp är avklarade!
 
Vi vill även säga att KÖRA OM BANAN ÄR INTE TILLÅTET! Failar du, kraschar och vill köra om för att få en bättre tid väntar vi inte på dig. Vi väntar i max 40 s efter att någon av Steff eller mig gått i mål, för då borde man vara i mål oavsett om man kraschat mm! Har du ingen häst att levla? Ingen ny häst? Inga problem! Häng med för skoj skull och ha kul med oss! :D

Datum: 4/5
Tid: 17.00
Samling: Firgrovebyn
Medtag: Din häst du vill levla, och snabba kläder!
 
Detta event kommer att hållas av både Steff och mig! :D

Hoppas du kommer!