Påminnelse?

Hej! Här på Ocean Panthers undrar vi, Lily & Laila om ni medlemmar skulle vilja ha en påminnelse 3 dagar innan det är ett event? Då skickar vi ett mail till er på ss och påminner er om eventet tre dagar innan! Det går snabbt och enkelt, bara fyll i dina uppgifter i kommentarsfältet och send iväg en kommentar! Vi skulle tycka det var roligt om ni ville få påminnelse!
 
 
//L&L

Event: Pizza & Party on Café Pinta!

 
 
Yay! Nu är det äntligen dags för ett event! Denna gången blir det ett invigningsevent för klubben! Vi kommer först att äta på Pizzerian utanför Café Pina, och sedan blir det party hela natten lång!
 
 
Vad ska du äta på pizzerian? Ja, det är frågan! Men här finns redan menyn! Vi bjuder! Du får lov att äta en pizza och dricka hur mycket läsk som helst. Men i rimliga mängder! Bestämm vad du vill äta innan eventet så vi slipper lång kö! Personal finns på plats. Så bestämm innan, eller hamna längst bak i kön. :)
 






 
 
Vi ser verkligen ifram mot festen! Vi kommer även prata lite om klubben, vad som kommer hända, sätta upp ständiga mål och låta er få säga era åsikter och ideér! Så detta är ett event som är ganska viktigt ;D
 
Här är viktiga saker som du behöver veta!
  • Datum: Fredagen den 3 Augusti                           3/8
  • Tid: 20.00 äter vi, stanna så länge du vill sen!     20.00
  • Festliga & fina kläder
  • Veta vad du vill äta
  • Ett glatt humör!

Hoppas du kan komma! Vi förväntar oss att du kommer! Men självklart kan du ju inte om du ska iväg någonstans på riktigt, men ni som har tid och kan vill vi gärna att ni kommer!
 
Men, tävlingen då? Lugn! Vi har inte glömt det! På varje event har vi alltid en liten minitävling (minst) och pris såklart!

 
Denna gången blev det "Bästa klädseln"! Klä dig coolast av alla och vinn titeln "mästare" i 2 veckor!
 
 
Det var allt! Nu hoppas vi att ni kommer den tredje augusti! :D See yee!
 
//L & L