En kanske oväntad händelse

 
 
Det skär i hjärtat, i över ett år har vi funnits där för varandra, haft kul, haft event och skrattat, tillsammans. Det har varit en otroligt fin tid med er, må jag säga. Detta kommer nog lite oväntat, men idag den fjärde augusti 2013 las Ocean Panthers ned. Varför? Jo jag kände att jag var klar. Jag var klar med Ocean Panthers. Dessutom var engagemangt på medlemmarna väldigt lågt. Knappt 4 stycken kom på event ens nu på sista tiden. När man då planerar event och lägger ned sin själ på att fixa scheman och det inte märks blir man lite besviken. Dock gäller detta inte alla, men de flesta.
I ett år och 18 dagar existerade Ocean Panthers. Klubben som alltid varit bäst i mitt hjärta, alltid den klubben med det lilla extra på något sätt. 383 dagar, det är mycket.
 
 
Jag vill gå vidare, jag vill prova något nytt, träffa nya människor och inte alltid ha pressen på mig att hålla klubben aktiv hela hela tiden. Det som gör mest ont är att lämna er pantrar, såklart. Att vi på något sätt kommer splittras, för det kommer nästan alla av oss göra såklart. Men även alla dem som står på kö, som ivrigt väntat på att gå med i OP. Även ridlärarna som var taggade på att hålla i lektioner, och alla förväntningsfulla pantrar som sett fram emot framtiden med OP. Det gör ont, det gör det! Men samtidigt så kanske ni kan hålla med om att detta inte är en lika tragisk upplösning som skett jämfört med alla andra klubbar. 
 
Jag orkar helt enkelt inte mer. De senaste veckorna har det inte varit roligt att förbereda klubbscheman, det har varit en massa annat jag egentligen behövt göra, det har blivit stressigt. Men all den tid jag lagt ned på event under dessa 383 dagar har varit värt det. För all denna glädje jag fått är oslagbar!
Jag vet inte riktigt vart jag tar vägen nu. Men jag känner att en stor, aktiv klubb är JAG och kommer alltid att vara det, jag är en sån person som gillar att hitta på saker och gärna chattar med mera. Men dock kommer jag nog under en tid gå med i en mindre klubb med nära vänner. Ingen klubb med event 24/7 utan bara liten och mysig en. Men som jag sa kommer jag nog övergå till en stor och aktiv klubb så småning om, det är där jag hör hemma. Men för läget nu så känner jag att en pausning där man kan pusta ut och andas vore skönt. 
 
Jag lämnar OP med tårar, men jag går även med ett leende mot nya tider. Vi får blicka tillbaka på alla fantastiska event vi haft tillsammans, de underbara spökkvällarna som var bland det bästa som hänt mig i alla 13 år. Våra flummiga picknickstunder, köttean panthers, disco - allt. Jag älskar er pantrar, det gör jag verkligen. Ni är bäst! Ni har varit en sååå stor glädjekälla för mig de senaste 383 dagarna, det har varit helt fantastiskt! Jag har aldrig ägt/varit med i någon klubb som hållt såhär länge och aldrig någon klubb med all denna positiva och glädjefulla energi från er, pantrar. Visst har det varit torra tider. Men det sker ju för alla, det är en del av livet att ingå och lösa konflikter! Det man får tänka på är att det blir bra, vi har gjort det förut och vet att vi klarar att ställa oss upp igen. Och det har vi gjort, alltid. 
 
Ni är bland det bästa som hänt mig genom de nästan 2 åren av min Star Stable tid. Vad jag än gör så kommer jag aldrig glömma er. Jag ska printa ut bilder på våra absolut bästa minnen någonsin och behålla länge. 
 
Kom ihåg:
 
Once a panther, always a panther.
 
JAG ÄLSKAR ER!
 
Bilder från vårt mest lyckade event någonsin, spökkvällarna.
AHAHA man förstår ingenting, men läs detta inlägg så fattar ni!
 
 
andra random bilder från vår tid:
 



Detta pinsamhetseventet var bland det roligaste ever..HAHAH dör

 
 
Sista bilden på medlemmarna som fanns då, glömmer er aldrig ♥
 
 
 
Btw så har Steff en klubb för alla er som är intresserade, maila henne om ni inte vet vart ni ska ta vägen.
 
 ONCE A PANTHER, ALWAYS A PANTHER!
 
Våra discon vandrar kvar i våra huvuden...
 
 

Ridläger nästa vecka!

Hej alla glada! Nästa vecka kommer OP att ha ridläger! Kul va? Våra fantastiska ridlärare kommer att hålla dels i några ridlektioner, ni kommer få stå ut med mig och så kommer det ske en stor tävling i slutet på veckan! All info publiceras denna helg :)



Men jag undrar - finns det några av er medlemmar som skulle vilja hålla ett event någon av dessa dagar? Du och tillsammans med din kompis kanske? Nu har du chansen!! Maila [email protected]. I mailet ska det finnas ditt/era namn, vad ni vill göra, dag och när. Jag kommer endast acceptera event som låter välordnade och verkar ha bra struktur. Så tänk på att tänka efter rejält vad det är du vill göra och se till att det framförs i mailet på ett bra sätt! :D

ha det bra!


Outfittävling flyttad till imorgon!

Jag för oväntade gäster ikväll kl 18, så outfittävlingen är flyttad till samma tid, samling med mera till imorgon, fredag! Se till att förbereda coola outfits!