Inställd eldhoppning

Dagens minievent blir tyvärr inställt... Men det kommer 3 event till denna vecka. Så hoppas vi ses då!

Även fast inte eventet blir av kan ni väl alla göra något tillsammans? :D


Temavecka: CIRKUSVECKA!

Wihooo! Dags för en temavecka där temat är Cirkus! Detta innebär att alla våra fyra event kommer att vara cirkusinspirerade!
 


•Eldturnering•
Datum: 30/7
Tid: 17.00
Samling: Utanför cirkusen
Medtag: Glatt humör!

Om: Dags för en eldturnering! Vi kommer bland annat ha eldhoppning, men även några andra grenar som är eldinspirerade!
 

 
•Clownfyllohoppning•
 
 
Datum: 31/7
Tid: 17.30
Samling: Ridhuset
Medtag: CLOWNKLÄDER

Om: Den älskade klassiska fyllohoppningen är tillbaka, denna gången ska ALLA  vara färgglada och se ut som clowner, och hoppa runt wild 'n' crazy bland hopphindrena! Priset till vinnaren (blir ju en tävling såklart) är mästare!
 
 
 
Datum: 1/8
Tid: 18.30
Samling: Cirkustältet
Medtag: två outfiter!

Om: Dags för outfittävling! Denna gången ska du ha med dig två outfits - clownoutfit och cirkusdiriktörsoutfit! :D Beroende på vad ni vill kommer antingen jag utse vinnaren/vinnarna eller så utser vi dem tsm genom att alla får sätta poäng. Priset blir mästare i en MÅNAD!
 



 
Datum: 4/8
Tid: 18.00
Samling: Utanför cirkusen
Medtag: DITT HUMORISTISKA HUMÖR

Om: Om det finns clowner finns det skämt, right?
Denna gången kommer vi ha humortävling. Alla kommer att dra var sitt skämt, sedan utser vi vilka av dem som var bäst och sedan om o om igen! Tillslut har vi en vinnare som hade de mest roliga skämten. Ni kommer få mer info på plats :D Men förbered iaf c. 5 skämt!
 
HOPPAS NI KOMMER 8DD
 
 

OP

Jag börjar med att säga att detta är min åsikt.
 
Jag tycker att OP har varit världens bästa klubb, men nu tycker jag inte det. Jag tycker inte att det är samma stämning. Efter senaste bråket som jag lämnade för har jag inte känt mig hemma, och alla sitter på helspänn. Det är inte riktiga skratt, det är fejk skratt. Jag tycker inte att jag hör hemma i OP något mer.... Jag vill gå min egen väg.
 
Jag vet att många kommer hata mig efter detta , och kanske inlägget raderas. Men jag tycker inte OP är sig likt.
 
Får se, kommer nog lämna inom en snar framtid
 
XOXO
Steff
 

NYTT KÖSYSTEM

Som ni nog sett har ni hoppat ned en himla massa platser på kön, bra va? Nu kommer vi införa ett system, så att det går fortare för er att få möjlighet att gå med. Från och med idag så kommer alla på plats 1-20 kunna gå med i OP. Oavsett om vi så har 1 plats ledig eller 10, det gäller att vara först till kvarn. Såå om du står på ex 19:e plats och vi stöter på varandra, du vill gå med och det finns plats - då blir du inbjuden. Förstår ni? Så det är bara om det finns plats, om det inte finns det får vi hoppas att det finns det nästa gång vi ses, då är det bara att bita ihop.
 
Andra listan fortsätter som den gör, men där ställs 20 st upp varje vecka. Så om du ex står på plats 40 kommer du med om 2 veckor förhoppningsvis :D Eller i alla fall så kommer du KUNNA gå med då. 
 
De som står på andra listan kan gå när som - om det finns plats. Den används för att vi ska göra plats åt dem som står på listan. (så det är i princip samma sak där xd)
 
Frågor? Tveka inte att höra av dig!

 

OP'S FÖDELSEDAG - ONSDAAAAAAG!

VI KAN STOLT PRESENTERA ATT OP PÅ ONSDAG FUNNITS I ETT HELT ÅR!!!!!!! DETTA FIRAR VI MED EN STOOOOOR FEST!
 
 
 
OP har snart funnits i ett helt år, fattar ni - ett helt år?! Det är otroligt! Tänk vad mycket vi gått igenom och utvecklats, fantastiskt! Vi kommer att fira denna födelsedagen genom MASSA skratt och skojsiga saker. Dessutom är det ju på en onsdag vilket betyder uppdatering, så att checka uppdateringen - japp det ska vi göra!
 
ALLTING kommer att börja från och med klockan 16, då vi kommer att börja. Om du loggar in vid 17 eller 18 är det bara att hänga på! Vi har MASSA skojsigt på G, men alla saker är överraskningar!

Eftersom det är onsdag och uppdatering har vi valt att göra såhär, om det kommer gula uppdrag i uppdateringen så VÄNTA med att göra dem, för isåfall tänker vi göra det tillsammans på eventet nämligen!
 
ALLTSÅ:

Datum: 17/7
Tid: från 16.00
Samling: Cafe Pinta
Outfit: OP'S KLUBBKLÄDSEL OFC!! Om du inte har det - något oceanigt och pantrigt!
Medtag: Världens största smile!
 
 
Hoppas DU kommer! Hoppas vi blir så många som möjligt, för då kan det bli såååååå kul!
 
PS: En doodle har skickats ut till alla som lämnat in sin mail! OCH...vad är det för spännande överraskning som kommer pubbas här på onsdag?! Jadu, håll utkik här!
 
 
WIIIIIIIHAAAAA!
 
 

Dumma sommar :(

Som sagt... När det är sommar sker oväntade planer... Kunde varken komma elr höra av mig till 18, men jag hoppas ni festar och har kul utan mig! :D ni kan ju tsm även utse "bästa outfiten" o meddela mig sen :D (pris mästare)


Oh noo

Är på Falsterbo horse show, och kollar på den största hopptävlingen som pågår till över 6 o vill gärna inte missa den :( eventet flyttat till imorgon bitti 10.30!!


Eventschema v.28

Eftersom alla förra veckans event gick bort, och det blev rätt dålig stämning i klubben lyfter vi därför upp denna vecka med hela 4 event!! Hela helgen har event, fredag, lördag och söndag! Så om ni är rastlösa i helgen vet ni vad ni ska göra! 


 

Inget minievent denna dag, det är flyttat till onsdag!
 


•Löpartävling•

Datum: 10/7
Tid: 17.00
Medtag: Glatt humör
Samling: FP
 
Om: Löpartävling! Dags för en liten turnering - springandes! Det blir priser och picknick.
 


•Galopptävling•
Datum: 12/7
Tid: 18.00
Samling: Galoppbanan
Medtag: Snabba kläder

Om: Dags för galopptävling! Eller ska man kalla det för skritt-trav-o-galopptävling? Nu är det snabbhet som gäller - i olika gångarter! Vi kommer att hålla till på galoppbanan, mer info på plats!

 
•Discotime•
 
Datum: 13/7
Tid: 18.00
Samling: Fort Pinta stallet
Medtag: OP outfit/discooutfit (gärna båda!)

Om: Detta är inte ett direkt event som är väldigt förplanerat, vi tar det lite som kommer. Vi ska festa och dansa och bara ha kul och umgås helt enkelt! Kanske slinker en drink ned också :D 
 

•"Afternoon(morning) tea"• ... 
 
Datum: 14/7
Tid: 10.00
Samling: Cafe Pinta
Medtag: Sommarkläder, och glatt humör!

Om: Dags för lite myspys! Det blir afternoon tea, fast....på morgonen x'D Så vi får väl kalla det morningtea istället, även fast det inte låter lika bra. Vi ska rida runt och fika på många platser *tjockisvarning*. Bland annat Cafe Pintas fina uteservering och Fiskebyns fina cafe. Emellan där så kommer vi ju självklart ha en njutningsvärd ritt i fina sommarkläder. - en picknick på vägen vore ju inte fel det heller!
 
 



Aktiv helg, missa inte!
 
''memorera i huvudet....''








Blå: Eventdag
Grå: Inga event den dagen


Nya tag!

Som nog de flesta har sett så har tyvärr vår käre klubbledare Steff gått ur. Det är av lite olika anledningar, men bland annat att hon vill skapa egen klubb. 
 
Klubbens stämning är väldigt dålig just nu pga många bråk, många tycker att vi ska "pausa" med OP och slänga ut alla medlemmar och bjuda in de efter sommaren igen, asså, det är det löjligaste jag hört. Om ingen vill vara med kan man ju lika gärna upplösa klubben? 

Men nej, jag är en positiv människa. Vi ska ta nya tag och dessutom så får vi ju inte missa den 17:e juli, då Ocean Panthers faktiskt funnits i ETT HELT ÅR!!! Vi kommer att fira myyyycket, jag har redan nu fått godkännelse till att spela så mycket jag vill den dagen, eftersom den är speciell :3 Så jag, eller rättare sagt VI ska se till att alla är på bra humör tills dess, och fortsätta vara det efteråt! För vi ska ha världens bästa klubbfödelsedag, right? ;D
 
 

Inställt

Inställt event då Lily är på konfimation för hennes bror och jag inte har tid att spela, hoppas det blir av någon annan gång.
 
/Steff

Sorry

Måste ställa in eventet idag igen...det blir minieventet för nästa vecka ist, nu när det är sommar kommer det en massa oväntade planer. Jag är jätteledsen! :( ha det bra!


Kanske inte dyker upp

Hej! Jag kanske nt dyker upp idag, om inte så flyttas eventet till imorgon kl 17.


Eventschema v. 27


 
• Löpartävling •


Datum: 2/7
Tid: 17.00
Medtag: Glatt humör
Samling: Fort Pinta

Om: Dags för löpartävling! Nu är det dags för en liten turnering - springandes! Det blir priser och picknick. Hoppas ni kommer!
 




• Discotime •
 
Datum: 6/7
Tid: 17.00
Samling: Steves
Medtag: DISCOKLÄDER!

Om: Dags för party! Om midsommarstången är kvar så kommer vi att festa där också, men dans på cafe pinta - oh yeah! Drinkar och personal finns på plats. Hoppas ni kommer!