Laila slutar

Hej alla söta pantrar och alla andra. Jag vill bara säga att jag ska sluta på ss, men jag kommer vara inne lite då och då. Lily kommer att vara ensam ägare av OP, men jag har sagt till henne att jag gärna vill vara kvar och ha samma position, för jag lovar att det kommer att komma fler tillfällen där jag kommer att hjälpa till. Jag kommer alltid att vara en Op:are, Och jag älskar er alla! 
 
Ni som vill ha kontakt med mig, säg till Lily, så fixar vi två :)
Jag slutar för att Jag har inte tid, min dator fungerar inte och satsar på skolan extra mycket. Jag hoppas ni förstår. men jag kommer inte va borta för evigt! MWhahah :)
 
Ha det bra så ses vi på eventen!
 
 
Kram, Laila Moonnight


 

 

Event: Vinterjogging!

 
Woho! Dags för event! Nu till vintern då kylan kommer, snön, isen. Ja, då blir man ju inte så sugen på att gå ut och röra på sig, eller hur? Men det ska det bli ändring på! På vintern får vi inte ligga som soffpotatisar i soffan och glo på en TV. Nej på vintern behöver man faktiskt också röra på sig! Så denna gången blir det en hel del roliga uthållighetsgrenar. Stafett, tävlingar och mycket mycket mer!
 
 
Datum: Lördag den 8/12
Tid: 17.00
Medtag: Joggingkläder! Tajta byxor och en keps är ett måste!
Övrigt: Glatt humör! 8D
 
Vi kommer köra stafetter och en massa roliga tävlingar! Självklart avslutar vi även med en liten joggingtur med picknick :D 
 
 
Wop wop! Tävlingen...OFC! Denna gången kommer alla ställa sina hästar vid observatoriet. Sen så går vi ned i linbanan till norra Länken. Där startar vi. Så säger vi "KLARA, FÄRDIGA GÅ!" och sen så ska ni springa upp för alla backar och stigar, till era hästar! Där står jag och väntar på vinnaren :3 Pris? Mästare i 2 veckor!
 
 
Hoppas ni KOMMER!
 
//L&L
 

Eventet: Klubbmöte!

 
Hej och tack snälla för alla underbara som kom igår! Hela 15 stycken var vi och vi kom fram till SUPERBRA saker! Jag tänker ta upp lite här, vi bestämde bland annat vad vi ville ha för event, vilken dag i veckan som var bäst att ha event på, hur vi känner i klubben när det gäller vänner m.m. och andra tankar och funderingar!
 
Vad önskar ni för event? Dessa förslag kom upp som vi tycker är möjliga:
 
Discokväll
Ridläger
Kväll utan häst
Jogging
Fler skattjakt-liknande event
Bad & sim
Stalltävlingar
Buggevent
Filmevent (göra en film till OP)
Kurragömma & andra roliga lekar
Modetävling

Vilka dagar är bäst att ha event på? Vi röstade! 
1. Fredag
2. Onsdag
3. Lördag
4. Söndag
5. Torsdag & Tisdag
6. Måndag
 
Det visade HELT klart att helgerna är populärast!

Stämningen i klubben, vi har gjort alla bidrag till en mening:
 
"Superbra! Inget bråk, alla är snälla och jag har fått massor av vänner! Stämningen är alltid på topp och klubben alltid glad."


Övriga tankar:
 
Fler event
Fler event inpå varandra
Att medlemmarna ska få bestämma event
Kröna en "drottning" i olika grenar.

Svar på några frågor!
 
När kommer ridlärarna publiceras? Svar: inom kort!
Har ni valt ridlärare? Svar: Jupp!
Vilka grenar kommer det ske i? Svar: Eftersom många ville ha hoppning var vi tvungna att ta folk som ville ha lite udda grejer, som t.ex. western. Vi vill ha variation!
Hur många ridlärare kommer det att vara? Svar: 2-3
Får man lov att hoppa fram i kön? Svar: Nej det är inte möjligt att genomföra.
Kommer vi ha klubbklädsel? Svar: Vi har massor av planer, men absolut! Vi vill inte avslöja för mkt, vi har SUPERMKT planer ang. klubbklädsel!

 
Det kom även upp ett bra förslag av Siri Silverstorm att vi ska ha klubbmöte en gång i månaden för att träffas och dela med sig av våra ideér! För detta gjorde helt klart enklare för vår eventplanering!
 
Vi vill även meddela att bilder från tidigare event är på G, ursäktar förseningar.
 
//L&L

Klubbmötet ny tid, ny dag!

 
Tyvärr blev förra mötet inställt. Men det betyder inte att det försvinner för det! Nu har vi ett möte på torsdagen efteråt istället!
 
 
För att veta vad ni har funderingar och för att vi ska kunna ta åt oss av era tips vill vi nu ha ett gemensamt klubbmöte för att göra OP till än ÄNNU bättre klubb! Där får ni dela med er av era tips, funderingar och bara prata ut hur du känner det i klubben! Vad som är positivt, negativt och saker vi kan förbättra! Vi hoppas att så många som möjligt vill komma för det kommer påverka alla oss pantrar i framtiden!
 
Datum: Torsdag den 22/11
Tid: 17-c.17.30
Övrigt: Ha hjärnan med dig!
Samling: Vid bänkarna på Fort Pinta stranden. Se bilden nedan!

 



//L&L
 

 

Event: Skattjakt!

 
Vi ursäktar för dålig update, och andra oaktiva saker. Laila har btw varit utomlands så det är lite därför! ;D Men nu kommer det iaf ett hett event! Nämligen skattjakt! Klarar du av alla ledtrådar? Kommer du någonsin hitta skatten?
 

Tillsammans kommer vi knäcka ledtrådar och andra skumheter, och tillslut kanske vi hittar skatten om vi har hjärnan på topphumör, vad tror ni? Genom sammarbete kommer vi nog lyckas!
 
 
Datum: 26/11
Tid: 16.30 - c. 17.45
Samling: Cafe Pinta
Övrigt: Ha ett glatt humör!
 
 
Vi hoppas, eller VET att detta kommer bli en underbar dag tillsammans med er! Ju fler som kommer, desto roligare blir det! Glöm inte att tillsammans kommer vi kanske hitta en skatt som kommer räcka till er alla!
 
 


//L&L
 

Möte inställd

Hej alla! Det blir tyvärr inget möte idag för båda har plötsligt inte kunnat, jag ( Laila ) ska åka imorgon, måste göra läxor, packa, m.m (Lily) ska på tivoli plötsligt, sjukt kul! ;) hoppas att ni har en bra dag och förlåt för att detta blev så hastigt!


L&L


Resultat - Tävlingsdags

Här kommer resultaten! Vi har även mailat alla er som var med och tävlade! Bilder + text från eventet kommer senare.


OBS: Det var endast ettan, tvåan och trean som fick poäng i grenen Western.
 
//L&L

Klubbmöte!

 
Nu är det dags! För att veta vad ni har funderingar och för att vi ska kunna ta åt oss av era tips vill vi nu ha ett gemensamt klubbmöte för att göra OP till än ÄNNU bättre klubb! Där får ni dela med er av era tips, funderingar och bara prata ut hur du känner det i klubben! Vad som är positivt, negativt och saker vi kan förbättra! Vi hoppas att så många som möjligt vill komma för det kommer påverka alla oss pantrar i framtiden!
 
Datum: Torsdag den 15/11
Tid: 17-c.17.40
Övrigt: Ha hjärnan med dig!
Samling: Vid bänkarna på Fort Pinta stranden. Se bilden nedan!
 
 

Massor av panterkramar, Lily & Laila
 
 

Ändrad tid!

Vi har ändrat datum och tid, och lite annat på tävlingsvenetet. Vi är jätteledsna för det!
 
DATUM: 8:e (Torsdag!)
TID: 16.00 - c.17.30
SAMLING: Utanför Ridhuset
Hoppningen sker: På Baronessans hoppbana nr.3
 
Hoppas detta inte krånglade till det för er!
 
 
 
//L&L