Event: Tävlingsdags!

 
 
Sorry för dålig bild, men det är lailaaaa som har försökt göra så bra som lily... jao.. tror hon ska göra det i fortsättningen va? xD
 
 
 
Hej alla underbara medlemmar, nu ska vi tävla igen! Förra gången vi tävlade var det klubbmästerskap, det var helt otroligt, men det var inte så många som kom. Så denna gången vi tävlar så hoppas vi att det ska komma många medlemmar! :)
Vi ska tävla i olika grenar:
 
  • Hoppning
  • Dressyr
  • Western
När vi ska hoppa, så kommer det att vara på Baronessans hoppbana nr. 3. Det är enkla regler, för det ska vara stilhoppning!
Ni ska rida så snyggt som möjligt och det ska vara i kort galopp. Ett glatt humör och en fin outfit= Mer poäng.
Jag och Lily kommer sätta poängen 1-10. 
 
När vi ska rida dressyr, det kommer att vara i steves paddock. Det ni har till uppgift till detta event är att ni ska göra ett eget dressyrprogram. NI som inte vet vad de är, Maila oss så förklarar vi :) Högsta poängen: 100%
 
Det sista , men inte det minsta, Western! Det ska vi rida i Moorland, vid Josh! Den som får bäst tid och den som har bäst outfit, vinner! Poäng 1-10
 
Vi lägger sedan till alla poängen som ni har fått, den som har flest poäng vinner!
Roligt va? 
 
Datum:  Torsdag den 8:e november
Tid: 16.00 - c. 17.30
Samling: Marleys
Övrigt: Kom i tid och ha ett glatt humör!!
 
Nej, vi har inte glömt tävlingen!
 
 
Den här gången så är det ett litet test som ni ska göra, vi kommer att göra ett litet test och på det testet så kommer det att vara lite frågor om oss och Ocean panthers! Vi ska se hur mycket ni kan om oss och våran klubb:) Vi  kommer att ta detta en och en, den som får flest rätt , vinner!
 
 
 
 

Är det något ni inte förstår? Eller har andra funderingar kring eventet? Maila oss på: [email protected] eller kontakta oss via vårt kontaktformulär under fliken "Kontakta oss" längre upp på sidan! Du får svar inom 48 timmar!
 
 
VI VILL ATT FLER SKA KOMMA! GLÖÖÖÖÖM INTE DETTA NU!
Kram från L&L
 
 
 
 
 
 
 

Event: Trick or CLUE!

 
Hey! NU är det äntligen dags för ett OP event! Vi ursäktar för att det tagit lite tid med att få igång med ett event. Men det är mycket, MYCKET tänke bakom! Nu när det är halloween tyckte vi, som många andra OP:are att det skulle vara något Halloween event. Så det blev det! Denna gången blev det Trick or Treat, eller egentligen Trick or CLUE.
 
PREL. Datum: Lördag den 3:e November (3/11)
Tid: 22.00
Samling: Steves Gård
Medtag: Halloweenkläder + spökligt humör!
Övrigt: Kom i TID.
 
Varför så sent? Kanske ni undrar. Det är för att vi vill ha det MÖRKT när vi ska gå! Vi kommer hålla till i Silvergladebyn där både det ena och det andra kommer hända..Tillsammans kommer vi gå och knacka på bland SGB´s för att se om det finns något vi vill ha.. När man går bus eller godis brukar man få godis, men eftersom detta är svårt att göra tänkte vi att ni får en ledtråd ist. Ju fler ledtrådar ni får ihop. Desto enklare kommer det bli för er att hitta något alldeles speciellt. Vad det är vet ingen av oss, vi får helt enkelt sammarbeta för att se om vi kan lyckas klura ut vad denna "skatt" ligger.........
 
Det kommer bli en rolig kväll, och vi vill att ni ska vara i tid. Som alltid men extra viktigt denna gången. Personal kommer finnas på plats, och glöm inte att klä ut er till något riktigt läskigt! Hela eventet kommer ske UTAN häst. Hästarna kommer få det trevligt i en hage utanför Steves gård.
 
Wops! Ingen fara, vi glömde inte!
 
Denna gången blir det BÄST klädsel. Eftersom detta är en väldigt vanlig tävling tänkte vi att ni kunde vara flera som kan vinna! Ni kan alltså bestämma er, max 3 stycken. För att tävla tillsammans, i grupp. Då vill vi gärna att ni alla 2 eller 3 ska ha samma kläder. Vinnaren eller vinnarna vinner mästare i 2 veckor!
 
Är det något ni inte förstår? Eller har andra funderingar kring eventet? Maila oss på: [email protected] eller kontakta oss via vårt kontaktformulär under fliken "Kontakta oss" längre upp på sidan! Du får svar inom 48 timmar!
 
 
VI VILL ATT FLER SKA KOMMA! GLÖÖÖÖÖM INTE DETTA NU!





//L&L
 
 
 
 
 
 

Dags för ridlektioner! - Ridlärare sökes!

 
 
 
 
 
 
Hej alla pantrar! Länge har alla väntat på ridlektioner, och nu är dem här! Men vi har ett problem...Vi har inga ridlärare! Därför skickar vi nu ut information till er som är intresserade av att bli ridlärare!
 
Western och Hoppning är redan bestämt att vi ska ha. Så vi söker hopp och westernlärare! Men vi ska ha ett ämne till, och det får ni bestämma! Om du är intresserad av att vara ridlärare så skriver du vilka ämnen du är intresserade av att undervisa i, det kan vara precis hur många som helst men det är inte OK att skriva att du kan undervisa i vilket som helst. Det sista ämnet ska finnas någonstans i alla era mail! Vi kommer ha 2-3 ridlärare, och vi vill att ni ska vara kunniga i ämnet och göra det till en intressant ridlektion.
 
Detta ska finnas med!
 
 
 
Maila in frågorna och ditt svar till [email protected] eller kontakta oss via vårt kontaktformulär! Det gör du genom att klicka på "Kontakta oss" längre upp på sidan bland flikarna!
 
 
Massa panterkramar, Lily & Laila
 
 

Event: Äventyr i Vildmarken

 
Hej alla pantrar! Nu är det dags för ett event! Nämligen äventyr i vildmarken! Eftersom vi fått så många frågor om en ny shoppingday, så tänkte vi att vi inleda eventet genom att shoppa i Firgrove! Passar ju perfekt nu när det kommit nya heta kläder. Det kommer bli en rolig dag/kväll med underbara vänner!
 

Shopping: 
Vi samlas i Firgrovebyn och inleder genom att shoppa! Vi, eller iaf Lily kommer att som vanligt berätta om affärerna och deras kläder! 
 
Bergsklättring: Laila och jag har hittat några firnurliga och coola berg! Tillsammans ska vi bestiga ett av Firgroves högsta berg och samtidigt utsetta oss för massor av farliga fall! Detta vill ni INTE missa! Vi kommer även att gå till en unik plats högt uppe i bergen där vi äter picknick.
 
Korvgrillning: Eftersom Laila och jag är sådana fantastiska kockar tänkte vi att vi ska laga korv med bröd åt alla vid grillplatsen i Hollow Woods! När vi äter middag ska vi även prata om andra saker som är lite hemliga...
 
Skoj: Efter middagen blir det dags för skojiga lekar i Hollow Woods, och galna såklart!
 

 
Datum:      Fredagen den 19:e Oktober
Tid:           16.45
Samling:   Firgrovebyn
Ta med:    Lämpliga kläder och humor på hjärnan!
Övrigt:      Vänta på alla i bergsklättringen, alla ska hänga med!
 


Oj! Jag höll ju på att glömma!
 
 
Denna gånger ska NI klara Laila och mitt test. Det vill säga en liten bergskedja som ni ska klara av så snabbt som möjligt. Mer säger vi inte! Snabbast vinner! Men tänk på att snabb är inte alltid det bästa, att vara nogrann och försiktig kan ibland nästan vara bättre...Info får ni där!
 
HOPPAS NI KOMMER!

Massor av panter-kramar, L&L