TV-SHOW, EVENT: Top Model Jorvik Program 2

 

För några veckor sedan anlände Top Model Jorvik till Ocean Panthers. I kampen om att imponera på de kräsna jurysarna finns det bara en sak att göra - visa att du är Jorviks Top Model.


På fredag är det dags. Nästa Top Model jorvik slår till! Denna gången kommer det inte vara i slottet, som förra gången. Nej för att göra allting lite mer intressant, lite roligare och intressantare för även er deltagare kommer vi befinna oss på en helt annan plats! Det är dags för er att visa att det är ni som är bäst modell... För om du blir Jorviks Top Model? Ja då väntar dig ett fantastiskt pris... Detta kommer spelas in, filmas, intervjuas, fotas, ja allt som har med film att göra. Efter det kommer TV-showen läggas ut på Youtube och bli fritt fram för alla SS:are runt om i Europa att titta på. Dock kommer bara ni som varit med minst 2 utav 3 program att vara med i programmet, eventuellt fler om det så saknas. Eftersom det trotts allt är en "tävling", en TV-show.
 
Så var du på förra Top Model Jorvik och kommer komma nu på fredag  (och vara med stora delar av eventet) så kommer du att vara med i programmen. Men Top Model Jorvik kommer även ha ett program till, program 3. Så ni som inte var med förra gången behöver inte oroa er för att ni inte ska komma med på Youtube, kom nu och nästa så är ni med! [Dock är det ju super om ni är med alla tre gånger!]
 
För varje program ska du ha två olika outfits. Det handlar om MATCHNINGUTSTICKNING och SKÖNHET. På en catwalk kommer du gå inför Jurysarna och de kommer bedömma dig. 
 
Agnes Flowerstone vann en fördel i ett event för ett tag sedan. Hon fick äran att bestämma temat på detta programs Top Model Jorvik. Hon har ännu inte valt tema, men det kommer komma som ett separat inlägg snarast.
 
 
Datum: DENNA FREDAGEN  den 19/4
Tid: 17.00
Samling: kommer
Medtag: Två outfits efter temat som kommer komma.
 
Hoppas ni kommer, det kommer bli grymt! 
 

 
 
 

 



Kommentera evenemanget här:

Kom ihåg mig?

Namn:

E-postadress: (bara OP-Lily som ser)

Bloggadress:

Kommentar: